Remote workshops: Agilize je Linkedin – dinsdag 23 en 30 juni (nieuwe data!)

Inspiring Marcom Leaders of Tomorrow

Zet je LinkedIn-profiel effectief in

EXTRA DATA! 2 sessies: dinsdag 23 én dinsdag 30 juni, beide van 15.00 – 16.00 UPDATE 19-5: ook deze sessie is alweer volgeboekt!
Wanneer je je aanmeldt plaatsen we je op een wachtlijst.

LinkedIn is voor veel professionals bekend terrein. Zo’n 4,6 miljoen Nederlanders hebben een actief profiel (Newcom, 2019). Jij vast ook. Maar is je profiel effectief? Wordt je gevonden op je juiste kwaliteiten? Hoe kun je het profiel opbouwen dat het voor je werkt? Om te netwerken, of op weg naar die nieuwe baan of opdrachtgever?

Dinsdag 23 en 30 juni organiseert Agile MarCom Consortium wegens grote belangstelling een extra ronde van de remote workshop waarin je hand-on je LinkedIn profiel een oppepper geeft.

Dinsdag 23 juni 15.00 – 16.00 uur: LinkedIn en Social selling; de basis op orde
Je wordt in maximaal een uur bijgepraat over hoe je linkedin optimaal inzet en de rol van je eigen perfect gevulde profiel daarin (en hoe je dat dan doet). Je krijgt een persoonlijk rapportje over jouw profiel en wat ‘huiswerk’ om in de komende week alvast aan de slag te gaan.

Dinsdag 30 juni 15.00 – 16.00 uur: LinkedIn en jouw agile profiel; de diepte in
We bespreken het gemaakte huiswerk en eventuele uitdagingen die je tegen kwam, om van elkaar te leren. Je krijgt daarnaast handvatten aangereikt om je profiel verder te verdiepen en je agile profiel er optimaal in naar voren te laten komen. Je kunt hiermee de volgende dag aan de gang!

Maximaal 10 deelnemers
Gratis voor leden en niet-leden (vanwege het Corona-verdriet) – deze sessie is VOL!